mars 22, 2020

mars 22, 2020 0 av Din Kalla

Be och du ska få…

Jag har många funderingar på vad som behöver åtgärdas på min blivande kursgård … hur löser jag vissa saker rent praktiskt? Hur vill jag att det ska se ut, när det är klart?

En natt för lite drygt en månad sedan, så vaknar jag och ser för min inre syn, en vacker ljuskrona hänga i taket i trapphuset i skolan … ni vet såna där som hänger på Berns i Stockholm, som känns som att de är 2 meter höga (?) Fantastiskt vackra lampor som hänger i Stora salen tror jag.

Men, eftersom det bara är 2,80 i takhöjd där jag ser ’min’ ljuskrona, så fick jag minska ner min inre bild en aning- hahah… Jag kikar runt lite på nätet för att hitta något som passar. Det behöver inte vara dyrt, inte vara av något speciellt material, eller ens se ut som den idé jag fick…

Letar bl.a på Marketplace Västerbotten på Facebook. Efter en stunds scrollande upptäcker jag att jag hamnat låångt utanför Västerbottens gränser. Märkligt, varför kommer det annonser som är så långt bort?

Nåväl, jag fortsätter kika en stund till… så ser jag den plötsligt- i Eskilstuna. Lampan som är lagom stor och till rätt pris. Det faller sig naturligtvis så precis att vi ska passera den orten på vår väg söderut senare den veckan. Slump? Nä, jag tror inte på slumpen. 🙂

Ljuskronan som ska hänga uppe i trapphuset. Just nu är den ihopvikt för att kunna transporteras.

Så, här är den nu. Lampan som kommer pryda det vackra paneltaket längst upp i trapphuset. Det dröjer ett tag innan den kommer upp, för taket ska skrapas och målas. Ny el ska dras. Väggarna ska tvättas och målas. Golvet ska ev slipas och sedan lackas.

Jag tänker att vi får alltid vägledning, i allt vi gör. På varje fråga kommer ett svar. Frågan är om vi lyssnar. Vad är första tanken som kommer när du ställer en fråga? Det kan dröja lite innan du lär dig känna igen din inre vägledning, men det går. Ge inte upp. Övning ger färdighet.

Be om hjälp, be om att få bli visad och följ känslan… det kan bli fantastiskt resultat.

Kram// Åsa ❤