februari 15, 2020

februari 15, 2020 0 av Din Kalla

Jag har en dröm…

Välkommen till mitt allra första blogginlägg ❤

Jag har växt upp på en gård som gått i arv i generationer. På gården finns en skola. Idag finns ett pannrum, en korntork och ett garage där… och väldigt mycket ’brahasaker’ 🙂 Det är här min dröm kommer in 🙂

Jag bara älskar att få skapa med ett verktyg i handen. Få se förvandlingen- det jag ser för mitt inre- ta form.

Att skapa en kursgård, med allt som hör till, samlingslokal/kurslokal, kök, sovplatser, toa, dusch… En oas där vi tillsammans får lov att utvecklas, skapa en kärleksfull inställning till oss själva. Att ändra kurs i livet, att avveckla det som styr vår vardag alltför ofta- stress, rädsla, oro, ilska, frustration.

Jag tänkte att du ska få följa med mig i det arbetet, från en byggnad full med gammal bråte, till en vacker kursgård full av liv ❤

Ser ni det vackra jag ser?😉

Ett rum står redan klart- 5-6:ans klassrum. Där själva kurslokalen blir. Där hade vi vår bröllopsfest hösten 2018. Ni ska få bilder därifrån också…före, under och efter.

Jag kommer att visa den vackra naturen som finns runtomkring. Skogen som erbjuder läkning, bergen som omfamnar och älven som flyter förbi nedanför.

Ser fram emot denna resa med så mycket glädje och kärlek. Du är varmt välkommen.

Kram// Åsa, Din Källa ❤