maj 4, 2020

maj 4, 2020 0 av Din Kalla

Det går framåt

Nu var det länge sedan… det kom en härlig påskhelg mitt i kalendern – hahah. Så, några dagars ledighet blev drygt 2 veckor. Passade på att pyssla lite hemma. Öppnade upp köket, flyttade köksön efter väggen som skapade en stor öppen planlösning. Rev en bit vägg och gjorde ett infällt skafferi där. Det blev superfint!

Före…
Efter…

Det blev en liten avstickare från min plan. Men nu är jag åter i skolan. Denna gång hade jag med mig fullt lass på släpet. Plywoodskivor, pärlspont och gipsskivor.

Gipsskivor till taket.

Hyrde en gipslyft samt skruvmaskin. Det gick väldigt fort och smidigt, dock en aning tungt att skruva i tak… så nu har jag träningsvärk i typ hela kroppen. Skön känsla. Fick hjälp på slutet, när min egen ork tröt…. Nu ordinerar jag mig själv några dagars rast vila.

Smidigt med skruvautomat… 😀
Ovärderlig hjälp 🙂

Taket är klart. Nästa gång blir det pärlspont på väggen där sängarna ska vara. Tar nog med lite spackel också för att variera arbetet en aning, men det börjar likna något….i ett rum iallafall 😀

Kram// Åsa ❤