SOUL MANIFESTATION COACH

Själen är det mest kraftfulla, kärleksfulla vi har. Det är grunden för hela vår existens, och alla, exakt alla har denna vackra skapelse inom sig. Vi är alla en del av varandra. Vi är, var för sig, en liten del av en större enhet. När vi stänger andra ute, eller gömmer undan delar av oss själva (för oss själva och andra), såsom, tankar och känslor som vi inte vill kännas vid så skapar det en obalans både i vår inre och yttre värld. Allt börjar med dig och mig. Att skapa fred inom oss själva är det viktigaste vi kan göra.

Det gör vi bl.a genom att bli medveten om hur vår själ kommunicerar med oss. Exempel på det kan vara: När du instinktivt känner…”Nej, det känns inte bra”…eller kanske upplever att hela kroppen skriker NEJ, men du lyssnar inte och gör det ändå. Eller när det känns som att varenda fiber i hela kroppen vibrerar av glädje, och du känner ett magiskt kärleksfullt JA…. Men du litar inte riktigt på känslan, vågar inte följa den, för- vad ska andra säga om du går åt ett annat håll än vad som ”förväntas av dig”? Båda känslorna är din själs röst som kärleksfullt vägleder dig, men så kommer tvivlet/din inre kritiker eller kanske till och med din omgivning och gapar högre, och så lyssnar du på den istället.

Där du upplever motstånd- där finns sanningen gömd.

Upplever du motgångar och känner dig frestad att skylla på någon annan för att du mår dåligt. Kanske vågar du inte säga vad du egentligen menar. Det ett gott tecken på att något behöver förändras. Både det du är stolt över, och de egenskaper du helst inte vill se hos dig själv, är en del av dig. Det är det som är hela du, alla ”plus och minus”. Är du redo att se hela dig själv? Att göra vad som krävs för att du ska må bättre? Uppleva din inre styrka? Erkänna dina svagheter? Då kan Soul Manifestation Coaching vara något för dig.

Samtalstekniken går ut på att stärka dig i att hitta dina egna svar, genom min närvaro, aktivt lyssnande och kreativa, öppna frågor. Det hjälper dig att få en förståelse för var du befinner dig just nu, vart du vill komma, vad du behöver eller önskar uppnå och belysa de hinder som begränsar dig.

Jag vill vara tydlig med att detta är ingen terapi där jag talar om för dig vad du ska göra för att må bra, och så går du hem och praktiserar det. Det finns nog lika många lösningar på ett problem som det finns människor.

Vi hjälps åt att finna de svar som är dina, det som känns rätt för dig. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för att du ska kunna göra de förändringar som du vill och behöver göra i ditt liv.

Du är unik, och det är din superpower!