april 8, 2020

april 8, 2020 0 av Din Kalla

Stilla, lyssna

När jag stillar mig, släpper alla tankar och funderingar en stund, så får jag vägledning. Som jag funderat hur jag ska göra med detta hål i golvet? Hur ska jag lyckas reparera det så att det liknar något?

Hål i golvet…

Först behöver jag plocka bort det som inte ska vara där, för att sedan börja med en bräda… lägga dit den i hålet, börja måtta ut storlek, såga lite, prova mig fram… Så växer svaret fram eftersom. Rätt va det är så är golvet helt!

Helt golv 🙂

Det fanns en gång, en kamin där- där ni ser att det är betong på golvet. Min tanke är att lägga en plåt över och ställa dit någon form av brasa… idag finns det ju så fina kaminer som inte kräver något rökrör.

Dörr som var gömd i väggen.

Det finns en del överraskningar gömda här. I väggen fanns en gammal dörr gömd. Innan den befintliga trappen byggdes, så var ingången från trapphuset här. Tyvärr så går dörren utåt, så jag kan inte lyfta ner den just nu. Då behöver jag riva väggen från andra hållet. Så jag tänker att om jag skulle behöva en dörr till- så vet jag var den finns att hämta 🙂

Första varvet klart.

Nu är hela första varvet i det blivande köket reglat och isolerat. Dax att påbörja nästa varv, och planera vart jag vill ha eluttag mm.

Kram// Åsa ❤