maj 16, 2020

maj 16, 2020 0 av Din Kalla

Kreativ glädje

Detta härliga skapande! Jag bara älskar det. Nu börjar jag täcka isoleringen, sätter upp pärlspont på väggen där sängarna ska vara. Men allra först- dra el. (Anlitar en elektriker till att koppla in all el sedan…)

Fick mig ett gott skratt när jag ’såg’ ett mänskligt ansikte i eldosan 😂
Dragit klart all el i sovrummet
Pärlspont

Det finns pärlspont runt väggar/tak på flera ställen i skolan (som dock är spikad över med masonitskivor) så det känns fint att använda det ursprungliga utseendet i det nya.

Spikpistol gör jobbet mycket enklare.

Jag gjorde ett liknande jobb i höstas. I garaget hemma, både att skapa ett rum i garaget till den minsta grabben som bor hemma än, samt själva garaget. Isolera väggar/golv, regla upp väggar/ tak/ golv (här fick vi hjälp av en otroligt duktig snickare), dra kabelslang och all kabel, lägga golv o måla.

Jag gör exakt samma sak i skolan idag… men min energi är på en heeelt annan nivå. Jag kan nästan jobba hur mycket som helst. Känner enbart glädje där jag går fram med mitt skapande. För jag har gjort det en gång innan, vet vilka olika moment som behöver göras, och i vilken ordning.

Det här VILL jag göra, det är mitt projekt, finns inget måste, jag har en vilja att skapa mitt egna jobb, min framtid, till förmån för andras kärleksfulla utveckling. Det känns stort! Det är mycket jobb, att få klart allt, men jag känner ren o skär glädje! Det är mycket enklare att jobba då 😉

Kram// Åsa ❤