maj 16, 2020

maj 16, 2020 0 av Din Kalla

Kreativ glädje

Detta härliga skapande! Jag bara älskar det. Nu börjar jag täcka isoleringen, sätter upp pärlspont på väggen där sängarna ska vara. Men allra först- dra el. (Anlitar en elektriker till att koppla in all el sedan…)

Fick mig ett gott skratt när jag ’såg’ ett mänskligt ansikte i eldosan 😂
Dragit klart all el i sovrummet
Pärlspont

Det finns pärlspont runt väggar/tak på flera ställen i skolan (som dock är spikad över med masonitskivor) så det känns fint att använda det ursprungliga utseendet i det nya.

Spikpistol gör jobbet mycket enklare.

Jag känner att jag borde göra ett tillägg till mina översta rader…

Jag gjorde ett liknande jobb i höstas. I garaget hemma, både att skapa ett rum i garaget till den minsta grabben som bor hemma än, samt själva garagedelen. Isolera väggar/golv, regla upp väggar/ tak/ golv (här fick vi hjälp av en otroligt duktig snickare), dra elslang och all kabel, lägga golv o måla- och jag var på så j***a dåligt humör 😩 en frustration jag inte kunde kontrollera. Otroligt slitsamt. Jag har funderat mycket på detta. Jag gör exakt samma sak i skolan idag… men min energi är på en heeelt annan nivå. Jag kan nästan jobba hur mycket som helst. Känner enbart glädje där jag går fram med mitt skapande.

Nåväl…det är klart att det finns irritationsmoment nu också- och handlar ofta om att jag kört fast- jag vet helt enkelt inte hur jag ska göra- eller att det inte går som jag tänkt- men de är snabbt övergående.

Men ändå… det här VILL jag göra, det är mitt projekt, inget jag måste, bara en vilja att skapa mitt egna jobb, min framtid, till förmån för andras kärleksfulla utveckling. Det känns stort! Det är mycket jobb, att hinna få klart allt innan 20 augusti, men det finns inget känslomässigt hinder. Bara ren o skär glädje! Det är mycket enklare att jobba då 😉

Kram// Åsa ❤