OM MIG

Åsa

Jag heter Åsa Norenius, är 50 år och bor i en liten by några mil norr om Örnsköldsvik.

Jag har haft många olika jobb, i olika branscher, allt från hemtjänst, reception, LSS, städ, processoperatör, hotell/restaurang, massage och laserterapeut, traktorförare, gjutare till egenföretagare.

Jag tycker om lugn och ro, och har bara nu på sistone förstått vad det innebär. Det behöver inte vara lugnt runtomkring mig- huvudsaken jag hittar lugnet inombords.

Jag har varit utbränd ett flertal gånger, känt vanmakt, ilska, frustration över min situation. Upplevt mobbing, utanförskap och ignorans under min uppväxt såväl som i mitt vuxna liv. Jag har varit oändligt trött på mig själv, och mina känslostormar.

2016 hittade jag en utbildning där jag kunde börja bena ut vad jag kände, och hitta in till kärnan, in till mitt sanna jag. Hyposyntes hjälpte mig otroligt mycket. Därefter hoppade jag på Soul Manifestation Coach- utbildningen.

Det var där den stora transformationen kom. Det lugn jag funnit genom dessa utbildningar trodde jag inte var möjlig! Att jag hade en inre styrka trots att jag känt mig så ifrågasatt och maktlös… att jag funnit tron på mig själv trots jag känt mig så värdelös. Det är inget annat än ett mirakel. ♡