april 3, 2020

april 3, 2020 0 av Din Kalla

Gör om, gör rätt…

Klassrum 3-4 har en stor portal, där jag tänkt hänga upp 2 skjutdörrar som avgränsar kök och sovrum. Jag börjar med att regla upp mellanväggen och därefter hänga upp skenan för dörrarna.

Mellanväggen

Lite klurigt var det. Jag tänkte ha 180 cm öppning för 2 skjutdörrar, och gjorde en vägg klar, när jag bara kunde konstatera att väggen blivit 180 cm och dörröppningen 90cm… så, det blev helt fel och jag fick riva o börja om. Men tillslut så.

Skjutdörrarna på plats.

Därefter slår jag på masonit på reglingen, och så på med isolering. Första varvet på den väggen är klar.

Första varvet isolering.

Nästa steg ser likadant ut…regla upp vägg och isolera. Förutom en detalj…jag tänker ha infällda hyllor vid huvudänden på varje säng- 4 st. Så, mäta, fundera, skruva reglar, räkna fel, göra om, mäta igen…

Infällda hyllor i väggen.

Hela första varvet på alla väggar reglar och isolerat klart.

Kram// Åsa ❤