mars 26, 2020

mars 26, 2020 0 av Din Kalla

Lager för lager…

Jag sitter och begrundar mitt projekt. Det är spännande, utvecklande, invecklat och ibland avvecklande för mig personligen 😉 Jag är just nu där köket ska vara. För att få en bra grund att bygga på, behöver jag börja med att riva.

Det händer mycket inombords när jag river och tar bort det gamla, trasiga ytskiktet. Tankar och känslor, som dyker upp i mig längs vägen. Jag relaterar mycket av det jag gör till min inre resa, till när jag började resa mig upp från min känsla av oduglighet och litenhet. Såhär känns min resa i bilder…

Utgångspunkten… trasigt, skadat och olika nivåer. Lappat och lagat på ett ungefär.
Vääldigt tålamodskrävande när det bara lossnar småbitar för varje gång jag försöker skala…
Äntligen är det jobbigaste lagret är borta, det ser ändå helt okej ut. Ytskiktet är kanske inte är så vackert, men det ser bättre ut än det gjort på länge.
Vissa lager följer med nästan självmant och utan större ansträngning.
Vissa lager ser helt annorlunda ut när jag tittar på det från en annan vinkel.
Tillslut så når jag in till det starkaste jag har, in till det som bär upp hela min existens. Där kan inget rubbas. Därifrån kan jag börja bygga upp igen, med utgångspunkt inifrån.

Det kan kännas otroligt jobbigt, slitsamt och ibland kan det vara frestande att ge upp… men när vi väl har hittat in till vårt innersta….det är såå värt det ♡

Kram// Åsa ❤