mars 20, 2020

mars 20, 2020 0 av Din Kalla

Man tager vad man haver…

Idag är det vårdagjämning! En strålande vacker dag, solen lyser från en klarblå himmel. Det snöade lite i gårkväll, så det är så där gnistrande vackert på träden. Jag ville passa på att visa lite hur omgivningen ser ut, och göra en liten kort filmsnutt…

Så, glad i hågen började jag gå ner mot sjön… men snön bar mig inte. Det är strax under 50 cm snö här, och det skulle bli för tungt att gå. Så jag tänker att pappas gamla skidor blir toppen! Men mina skor var för små, så jag fick välja en par av hans skogshuggarstövlar. Hittade inga stavar, så det fick bli ett par stängselstolpar som stöd.

Pappas gamla Splitkein-skidor och ett par stängselstolpar.

Det gick alldeles utmärkt. Antagligen en syn för ögat, men- det var filmen som var mitt mål. Medlet dit hade mindre betydelse.

Allt går, bara man vill. Istället för att bli irriterad över att det inte alltid blir som vi tänkt, så njut av att kunna vara kreativ, och lyckas med ditt uppdrag. Allt är som det ska.

Jag lyckas tydligen inte dela filmen, så jag ska be om hjälp. Den kommer när det är dax! Håll till godo med en bild så länge.

Önskar er en underbar dag ❤

Nu har jag fått hjälp 😀 tack Johanna ❤ filmen är lite vinglig ser jag, men det får duga 🙂

Kram// Åsa ❤