mars 19, 2020

mars 19, 2020 0 av Din Kalla

Skönt att städa…

Efter många års eftersatt underhåll så är det en del att gå igenom. Vad är enbart skräp? Trasiga saker som ej kommer att lagas? Vad kan användas? För att inte tala om allt damm som samlats…

Det är otroligt tillfredsställande att ta fram sopen och ta bort det första lagret damm…för att inte tala om när skurhinken kommer fram! Wow 🙂

Det finns något väldigt vackert under den yta som varit synlig hittills…

Det går att jämföra med när vi börjar med vår inre städning. Att se vad som finns inombords, och bara bli medveten om vad som finns där. Är det något jag behöver ha kvar? Vill jag laga det? Vill jag släppa taget om det? I det läget, kan det vara skönt att be om hjälp. Det känns tryggare, går mycket fortare, och att ha fått dela historien med någon kan verkligen kännas bra. Och…. komihåg att det finns något otroligt vackert bakom fasaden vi satt upp ❤ våga se det ❤

Nu är det städat!

Jag har såklart fått mycket hjälp att röja upp. Nu börjar planeringen. Att dela upp rummet i två, kök och sovrum. Jag letar inspiration på nätet, får tankar och ideer när jag vaknar mitt i natten eller bara när som helst. Det här har jag sett fram emot så länge. Nu kör vi

Kram// Åsa ❤